Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe+31 (0)570 - 521332info@autobedrijf-vangurp.nl

CarXpert

CarXpert
Autobedrijf van Gurp is aangesloten bij de internationale garageformule CarXpert met vestigingen  in Nederland en daarbuiten. In Europa heeft CarXpert meer dan 4.800 deelnemers in ruim 17 landen. Dit gezamenlijke netwerk bied u als klant zekerheid, kennis, kwaliteit en een optimale mobiliteit.

Wij heten u graag welkom binnen ons bedrijf om uw voertuig in optimale conditie te houden.

Technische kennis
Autobedrijf van Gurp hecht veel waarde aan technische knowhow en klantvriendelijkheid. Bij de internationale samenwerking zijn ook alle vooraanstaande eerste montage fabrikanten van de auto-onderdelen betrokken. De technische kennis wordt rechtstreeks aan de monteurs in deze werkplaatsen overgedragen door middel van product informatie en waarbij de aangesloten autobedrijven uiteraard deze   onderdelen van originele kwaliteit monteren.

Overige diensten: Occasions
Naast reparatie en onderhoud van alle merken auto’s kunt u bij een groot aantal CarXpert garagebedrijven ook terecht voor aanschaf van gebruikte maar ook nieuwe auto’s.

Ons specialisme

Airco service
Ook voor airco service bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen het aircosysteem van uw auto onderhouden en servicen.
Auto en bustelbus verhuur
Heeft u een personenauto nodig of moet u binnenkort verhuizen, dan hebben wij hiervoor diverse auto’s beschikbaar in de verhuur.
Caravan afdeling
Ook voor onderhoud aan uw caravan of camper bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn lid van de BOVAG afdeling mobiele recreatie. Wij onderhouden en keuren dus volgens de BOVAG norm.
Lease ondehoud
Uw lease auto kunt u bij ons laten onderhouden. CarXpert van Gurp is aangesloten bij het ROB-Net, wat staat voor Reparatie Onderhoud en Banden. Dit houdt in dat wij onderhoud aan uw lease auto mogen uitvoeren.
Tankstation
Het tankstation kunt u vinden bij ons voor de zaak aan de Enkweg 56. Het is een onbemand tankstation van TinQ. U kunt hier 24 uur per dag en 7 dagen in de week brandstof tanken.
Wasstraat Carwash
U hebt bij ons de mogelijkheid om uw auto, bus, caravan, camper of vrachtwagen bij ons te wassen.
Wij hebben hiervoor een buitenwasplaats, een wasbox en een wasstraat voorzien van een zogenaamde rollover wasmachine.
Werkplaats
Bij ons in de werkplaats kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto, camper,caravan of bestelauto uitvoeren. Wij hebben de beschikking over de modernste apparatuur.
Camperverhuur
Bij Autobedrijf Van Gurp bent u aan het juiste adres om een camper te huren. Wij hebben voor u een Dethleffs 5 persoonscamper te huur met een Fiat Ducato onderstel. Deze camper is van alle gemakken voorzien zodat u met veel comfort op vakantie kunt gaan. De camper is voorzien van 2 vaste slaapplaatsen (alkoof) en 3 slaapplaatsen variabel. (2 dinette en 1 op de lange bank)

Klanten vertellen

MENU