Mechanische autoblokkade

Bearlock

Bearlock bij Autobedrijf van GurpBearLock® betekent mechanisch beveiligingsysteem voor auto’s en is leverbaar bij van Autobedrijf van Gurp in Wijhe. Het systeem om volledig geïntegreerde autosloten als doel diefstalpreventie.

BearLock ontwikkeld en geproduceerd versnellingsbakslot (versnellingspookslot), is een eenvoudige, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. Dit produckt kan alleen bij specialisten worden ingebouwd, Autobedrijf van Gurp is officieel dealer. De grote effectiviteit, beproefde duurzaamheid  en betrouwbaarheid zijn onomstotelijk bewezen. Mede hierdoor heeft Autobedrijf van Gurp gekozen om als leverancier deel te nemen.

BearLock wordt vanaf 1992 geproduceerd. Talloze deskundigen op het gebied van preventie van autodiefstal, zoals verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, zijn van mening dat   BearLock-Gearlock®  behoort tot één van de allerbeste auto-beveiligingssystemen. Vraag Autobedrijf van Gurp om mogelijkheden en investeringen omtrent dit unieke concept.

Wenst u meer informatie, kom naar ons bedrijf of bekijk de website van Bearlock.