Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe+31 (0)570 - 521332info@autobedrijf-vangurp.nl

Camperverhuur

Bij CarXpert Van Gurp bent u aan het juiste adres om een camper te huren. Wij hebben voor u een LMC 6500i 4 persoonscamper te huur met een Mercedes Benz 412  onderstel voorzien van automaat, luchtvering airco op de motor en cruisecontrol. Deze camper is van alle gemakken voorzien zodat u met veel comfort op vakantie kunt gaan. De camper is voorzien van een XXL garage met daarboven een  vaste slaapplaats voor 2 personen. In het integraal gedeelte bevindt zich het 2 persoons klapbed

Voorzieningen camper
De camper is voorzien van;

 • Warm en koud water,
 • Douche, WC
 • Koelkast met vriesvak,
 • 3 – pits gasfornuis,
 • Ringverwarming,
 • Kluis,
 • Schoon 100L en vuilwatertank.
 • Volautomatirsche schotel met TV
 • Snorscooter eventueel bij te huren
  .

Servies, bestek, pannen en barbecue aanwezig. Bed en linnengoed dient u zelf mede te nemen. Gas is bij de prijs inbegrepen. In de camper zijn er legio opbergruimtes voor diverse spullen. XXL garage waar tuinstoelen e.d. opgeborgen kunnen worden. Tevens hebt u de beschikking over een luifel aan de zijkant en een fietsenrek aan de achterzijde geschikt voor 2 fietsen.

Voorwaarden verhuur camper CarXpert Van Gurp
De bestuurder van de camper moet minimaal 25 jaar zijn en minstens 2 jaar beschikken over een geldig rijbewijs, en een geldig paspoort hebben. U moet een kopie van een geldig identiteitsbewijs overhandigen bij het ophalen van de camper. De huur vangt aan op zaterdag tussen 15.00 uur en 17.00 uur en eindigt op zaterdag tussen 8.00 en 10.00 uur. Roken in de camper en huisdieren meenemen in de camper is niet toegestaan.

Het afsluiten van een reis en annuleringsverzekering wordt geadviseerd.
De camper is voorzien van een internationale mobiliteitspas.

Per week kunt u 1750 km vrij rijden. Over de meer verreden km betaald u € 0,25/km. Indien u de reiniging na terugkeer door verhuurder laat verzorgen, zijn de kosten € 180. Indien vooraf geregeld: € 130.

Verzekering / Schade
De camper is All-risk verzekerd, het eigen risico per schade bedraagt € 1250. Dit bedrag is tevens de borgsom voor eventuele schade en reiniging. Bij schade bent u verplicht deze binnen 24 uur te melden. Dat stelt de verhuurder in staat actie te ondernemen, ook i.v.m. de volgende verhuurder.

Betalingsvoorwaarden
Bij reservering dient 50% van de huursom betaald te worden en 4 weken voor vertrek het restant van de huursom.

Bij het ophalen dient de borg te zijn voldaan. Indien de camper zonder schade en volledig gereinigd wordt terug gebracht zal de borg per omgaande worden gerestitueerd.

Prijzen voor seizoen 2017
Periode Prijs per week
Okt- Apr € 575,-
Mei, Juni en Sept € 675,-
Juli en Aug. € 800,-

 

Voor boekingen, info  en reserveringen, neemt u contact op met: CarXpert Van Gurp Wijhe
Tel: 0570-521332 | E-mail: van gurp@carxpert.nl

MENU