Wasstraat Carwash

U hebt de mogelijkheid om uw auto, bus, caravan, camper of vrachtwagen bij ons te wassen.
Wij hebben hiervoor een buitenwasplaats met 3 wasboxen en een wasstraat voorzien van een zogenaamde rollover wasmachine.

Wasbox
De wasboxen zijn overdekt en hebben een doorrijhoogte van 4.5 m en zijn bedoelt voor het met de hand wassen van uw voertuig. Hier heeft u de keus uit verschillende mogelijkheden: schuim, hoge druk, shampoo borstelen, wax en eventueel naspoelen met osmosewater voor een streeploos resultaat zonder dat u uw auto hoeft af te zemen. De wasboxen zijn uitermate geschikt om uw caravan, camper of vrachtwagen te wassen. Er is een verrijdbaar plateau aanwezig om de bovenzijde van bijvoorbeeld uw caravan te wassen.

Wasstraat
De wasstraat is voorzien van een rollover wasmachine met een washoogte tot 2.90 m. Geschikt voor uw auto maar ook voor uw verhoogde bestelwagen. U hebt de keus uit 4 verschillende wasprogramma’s voor uw auto en 4 voor de bestelwagen. Deze kunt u bij de receptie verkrijgen of via de automaat die bij de wasstraat staat. De programma’s die mogelijk zijn, zijn: hoge druk voorwas, schuim, wielen wassen, onderwassing en polish. Kortom u hebt de verschillende mogelijkheden tot uw beschikking.

Ook bieden wij een multiwaskaart aan met hierop een wasprogramma naar keuze.
Voor info; loop gewoon even binnen of bel 0570 521332