Over ons bedrijf

Autobedrijf van Gurp is een redelijk jong en dynamisch bedrijf met een rijke historie. Deze gaat zelfs terug tot het jaar 1903. Het autobedrijf zoals het nu is, bestaat sinds 1987 en was voorheen gevestigd op de Boerhaar en sinds 1990 op de Enkweg. In 2017 zijn wij verhuisd naar de huidige lokatie aan de Industrieweg 1C in Wijhe.

Wij zijn een universeel garagebedrijf waar u terecht kunt voor gedegen reparatie en onderhoud aan uw auto, caravan, camper en bedrijfswagen. Ook voor de aanschaf van een nieuwe auto of een betrouwbare occasion bent u bij ons aan het juiste adres.

Mochten wij de auto niet voor u hebben staan, dan kunt u altijd een zoekopdracht bij ons neerleggen.

Service en kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend. Om dit te bereiken volgen wij geregeld de benodigde cursussen en opleidingen om technisch bij te blijven zodat wij uw auto perfect kunnen onderhouden.

Naast de APK keuring en het normale onderhoud hebben wij ook aircoservice om uw auto in topconditie te houden.
Behalve particulieren auto’s, kunt u ook voor onderhoud van lease auto’s bij ons terecht. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de leasemaatschappij waarbij uw auto is ondergebracht. Kom gerust even langs voor navraag. Wij kijken de mogelijkheden graag voor u na.
Ook vindt u op de Industrieweg 1C Sallandtours personenvervoer en koeriersdiensten. Deze afdeling wordt gerund door Nico van Gurp. Voor info en offerte aanvraag kunt u kijken op de site www.sallandtours.nl

Wilt u nader kennis maken met ons en het garagebedrijf of Sallandtours kom dan gerust eens langs de koffie staat klaar.