Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe+31 (0)570 - 521332info@autobedrijf-vangurp.nl

Camperverhuur Raalte

Kamperen met een camper is een beleving op zich. U heeft met een camper alle vrijheid en kunt gaan en staan waar u maar wilt. Als u zelf geen camper heeft maar deze manier van vakantie vieren wilt ervaren dan kunt u een camper huren bij Autobedrijf van Gurp in de regio Raalte. Deze camper is van alle gemakken voorzien en geschikt voor vier personen. U heeft de beschikking over een eigen douche en toilet en een keukenblok met koelkast en vriesvak en een vierpits fornuis. Kortom, alle comfort is aanwezig voor een onbezorgde vakantie.

Camperverhuur in Raalte voor een zorgeloze vakantie

Op veel campings in Nederland en daarbuiten kunt u terecht met uw camper. Deze campings hebben speciale camperplaatsen waar u genoeg ruimte heeft om de camper neer te zetten en aan te sluiten op elektriciteit. Dankzij de sanitaire voorzieningen in de camper heeft u bovendien veel privacy. Wilt u een camper huren in Raalte of omgeving dan kunt u dit snel en gemakkelijk regelen bij Autobedrijf Van Gurp. Geniet van een zorgeloze vakantie in binnen- of buitenland of plan een avontuurlijke rondreis door uw favoriete vakantieland in Europa.

Reserveer nu uw eigen comfortabele camper

Enthousiast geworden? Reserveer dan nu een camper bij Autobedrijf Van Gurp. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0570 – 521 332. U kunt voor informatie over de beschikbaarheid van een camper voor de verhuur in de regio Raalte ook een e-mail sturen naar info@autobedrijf-vangurp.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

MENU