Camperverhuur

Bij Autobedrijf van Gurp bent u aan het juiste adres om een camper te huren. Wij hebben voor u een Rimor 2 persoonscamper te huur met een Renault Master 3.0CDi onderstel.

Deze camper is van alle gemakken voorzien opdat u met veel comfort op vakantie kunt gaan. De camper is voorzien van een zg frans bed voor 2 personen

Camperverhuur bij Autobedrijf van Gurp  Camperverhuur bij Autobedrijf van Gurp

De camper is voorzien van; warm en koud water, douche, wc, koelkast, apart vriesvak, 3 – pits gasfornuis, ringverwarming, kluis, schoon en vuilwatertank,  In de camper zijn er legio opbergruimtes voor diverse spullen. Ook zit er een bergruimte onder de vloer aan de achterzijde waar tuinstoelen e.d. opgeborgen kunnen worden. Tevens hebt u de beschikking over een luifel aan de zijkant en een fietsenrek aan de achterzijde geschikt voor 2 fietsen.

Voorwaarden verhuur camper Autobedrijf van Gurp
De bestuurder van de camper moet minimaal 25 jaar zijn en minstens 2 jaar beschikken over een geldig rijbewijs, en een geldig Nederlands paspoort hebben. Kopie overhandigen bij ophalen camper.
De huur vangt aan op zaterdag tussen 15.00 en 17.00 uur en eindigt zaterdag tussen 8.00 en 10.00 uur.
Roken in de camper en huisdieren meenemen in de camper is niet toegestaan. Het afsluiten van een annuleringsverzekering wordt geadviseerd.

Camperverhuur bij Autobedrijf van Gurp   Camperverhuur bij Autobedrijf van Gurp

Per week kunt u 1750 km vrij rijden over de meer verreden km betaald u € 0,25/km.
Indien u de reiniging na terugkeer door verhuurder laat verzorgen zijn de kosten €180,-  indien vooraf geregeld € 130,-

Servies, bestek dient u zelf mede te nemen. Gas is bij de prijs inbegrepen.

De camper is All-risk verzekerd, het eigen risico per schade bedraagt €1250,- dit bedrag is tevens de borgsom voor eventuele schade en reiniging. Bij schade bent u verplicht deze binnen 24 uur te melden, het stelt de verhuurder in staat actie te ondernemen ook i.v.m. de volgende verhuurder.

Betalingsvoorwaarden
Bij reservering dient 50% van de huursom betaalt te worden en 4 weken voor vertrek het restant van de huursom.

Bij het ophalen dient de borg te zijn voldaan.
Indien de camper zonder schade en volledig gereinigd wordt terug gebracht zal de borg per omgaande worden gerestitueerd.

Prijzen voor seizoen 2021
Periode Prijs per week
Okt- Apr € 675,-
Mei t/m Sept € 775,-

Voor boekingen, info  en reserveringen Autobedrijf van Gurp Wijhe
Tel 0570-521332