Wasstraat bestelwagen Raalte

Als u een eigen bedrijf heeft en ook een bestelwagen met logo dan wilt u natuurlijk dat deze auto er altijd tiptop uitziet. Het is immers uw visitekaartje waarmee u klanten bezoekt. De bestelbus wassen is vaak een hele klus en in een gewone wasstraat past hij lang niet altijd. Daarom is het zo ideaal dat u nu terecht kunt in de wasstraat voor bestelwagen in de omgeving van Raalte. Na een bezoek aan de wasstraat van Autobedrijf van Gurp in Wijhe ziet uw bestelbus er weer uit om door een ringetje te halen.

Gebruik de wasstraat bestelbus in de regio Raalte

Blijf niet rond rijden met een bestelbus die eruit ziet alsof u er zojuist de Sahara mee heeft doorkruist. Het is niet alleen het aanzien dat schadelijk is. Sterke vervuiling kan uiteindelijk ook de la aantasten en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Breng dus regelmatig een bezoek aan de wasstraat voor de bestelbus in de regio Raalte. Na een wasbeurt in deze wasstraat, die geschikt is voor verschillende modellen bestelbussen, ziet uw bestelbus er weer uit als nieuw. U kunt er dan weer prima mee voor de dag komen bij uw klanten.

Bezoek nu de bestelbus wasstraat bij Van Gurp

Wilt u ook een blinkend schone bestelbus? Breng dan nu een bezoek aan onze wasstraat bij ons garagebedrijf in Wijhe, gevestigd aan de Industrieweg 1C. Wilt u eerst meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0570 – 521 332 of ons e-mailadres info@autobedrijf-vangurp.nl.