Wasboxen XXL Raalte

Wasboxen XXL Raalte

Het wassen van de auto is voor velen een wekelijks of maandelijks terugkerend ritueel. Even naar de wasstraat is dan toch vaak het makkelijkst, vooral omdat het in veel gemeenten niet meer is toegestaan om aan de straat de auto te wassen. Maar wat doet u als u een bestelbus of nog grotere auto heeft voor uw bedrijf? Welnu, die kan gebruik maken van één van de wasboxen XXL Raalte die autobedrijf Van Gurp ter beschikking heeft. In deze wasboxen kunt u ook grotere voertuigen wassen zoals de bestelwagen van uw bedrijf.

Maak gebruik van de wasboxen XXL in Raalte

U kunt bij uw bezoek aan ons autobedrijf gebruik maken van onze ruime wasboxen XXL Raalte. Hier kunt u zelf handmatig uw auto wassen. De benodigde wasmiddelen zijn beschikbaar. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht met een gewone personenwagen. Ook die krijgt een prima wasbeurt en glimt en glanst weer na een bezoek aan onze wasstraat. Zo snel krijgt u uw auto nooit zelf schoon en bovendien wordt er gebruik gemaakt van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

Maak nu kennis met onze wasboxen en wasstraat

Bij Autobedrijf Van Gurp in Wijhe. Wij verwelkomen u graag en maken u graag wegwijs bij onze verschillende mogelijkheden om uw auto er weer fris en stralend uit te laten zien. U kunt ook gebruik maken van onze buitenwasplaats, waar u net als vroeger thuis langs de stoeprand gezellig uw auto kunt wassen op zaterdagochtend. Heeft u vragen over onze service en vindt u het antwoord niet op onze website, neem dan gerust contact met ons op. Het e-mailadres is info@autobedrijf-vangurp.nl. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken via telefoonnummer 0570 – 52 13 32.