Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe+31 (0)570 - 521332info@autobedrijf-vangurp.nl

Onderhoudsbeurt caravan Raalte

Onderhoudsbeurt caravan Raalte

Voordat u weer met de caravan op pad gaat na de winter is het belangrijk om hem te laten controleren. Een onderhoudsbeurt caravan in Raalte kunt u laten uitvoeren door autobedrijf Van Gurp. Het is belangrijk dat uw caravan in orde is want als dit niet het geval is vergroot dit de kans op een ongeluk. Ook loopt u het risico onderweg te worden aangehouden. Bij een groot mankement mag u dan soms niet eens verder rijden. Zorg dus dat de caravan in orde is voordat u op pad gaat voor uw vakantie.

Geen problemen onderweg na onderhoudsbeurt caravan in Raalte

Het gebeurt maar al te vaak dat de reis naar de vakantiebestemming vroegtijdig strandt doordat er problemen zijn met de caravan. Of dat u in het buitenland bent en daar een dure reparatie moet laten uitvoeren voordat u veilig op pad kunt voor de terugreis. Voorkom deze ellende en laat uw caravan grondig nakijken voor vertrek. Met een onderhoudsbeurt voor uw caravan in Raalte. Alle belangrijke punten worden nagekeken, waaronder uiteraard de wielophanging, de banden en het remsysteem in de koppeling tussen de caravan en de auto. Na de onderhoudsbeurt kunt u met een gerust hart op vakantie.

Maak nu een afspraak voor de onderhoudsbeurt voor uw caravan

U kunt direct contact met ons opnemen voor een onderhoudsbeurt van uw caravan of camper. Bel ons voor een afspraak op telefoonnummer 0570 – 52 13 32. U kunt ook per e-mail contact met ons opnemen, ons adres is info@autobedrijf-vangurp.nl. Wij zullen dan uiteraard zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

MENU