Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe+31 (0)570 - 521332info@autobedrijf-vangurp.nl

Onderhoud leaseauto Raalte

Onderhoud leaseauto Raalte laten doen? Dat is natuurlijk een taak voor een bedrijf dat enige kennis van zaken heeft. Of zeg maar gerust, veel kennis van zaken. Het is immers van groot belang dat de auto in zeer goede staat gehouden wordt. Alleen al omdat deze ooit ook weer ingeleverd moet worden bij de leasemaatschappij, aan het einde van het contract. Laat dit door ons verzorgen om er zeker van te zijn dat alle zaken met betrekking tot het onderhoud ook op de juiste wijze worden verzorgd.

Veiligheid voorop

Het doen van onderhoud is natuurlijk belangrijk met het oog op de kosten van de leaseauto. Er is echter natuurlijk nog een ander argument dat nog veel zwaarder weegt. Het is immers ook belangrijk om gewoon veilig met de auto de weg op te kunnen blijven gaan. Dit kan door tijdig en correct onderhoud te laten doen met meer zekerheid worden gedaan. Wanneer veel gereden wordt met de leaseauto, wat vaak het geval is, dan is dit natuurlijk extra belangrijk. Zowel voor u als bestuurder, als voor de andere weggebruikers.

Contact opnemen

Om direct de leaseauto te laten onderhouden kunt u contact met ons opnemen. We kunnen dan direct een afspraak voor u bij ons pand in Wijhe inplannen. Zo kunt u er snel zeker van zijn dat de auto weer in goede staat wordt gebracht. U kunt ons bellen op 0570-521332 of u kunt ons mailen. Dat kan met behulp van het contactformulier op de website of door zelf een e-mail naar info@autobedrijf-vangurp.nl te sturen. Als u vragen heeft, dan kunt u die via deze weg ook snel stellen.

MENU