Onderhoud leaseauto Raalte

Een leaseauto moet ook onderhouden worden. Onderhoud aan uw leaseauto in Raalte laat u natuurlijk alleen doen bij een autobedrijf dat hiertoe bevoegd is. Dat kan dan bijvoorbeeld Autobedrijf Van Gurp zijn. Wij zijn immers aangesloten bij ROB-net. Dit is een indicatie dat het bij ons mogelijk is om leaseauto’s te onderhouden. Wanneer u een auto wilt laten onderhouden, dan wilt u dit natuurlijk vooral graag bij een vertrouwd bedrijf doen. Ook wanneer het een auto van de zaak via een leasemaatschappij betreft.

Het plegen van onderhoud aan een leaseauto in Raalte

Wat geldt voor onderhoud aan een koopauto, geldt natuurlijk voor onderhoud aan een leaseauto in Raalte. Alle zaken die van belang zijn om veilig de weg op te kunnen blijven natuurlijk gelden. Dit is ook een belangrijke reden om dit bij een erkend bedrijf te laten plegen. Zo is het op termijn zeker dat de auto ook door de keuringen komt wanneer deze uitgevoerd moeten worden. Hoe beter de auto onderhouden wordt, hoe beter dit voor de verkeersveiligheid is. Dit geldt zowel voor u als voor de medeweggebruikers.

Contact met ons opnemen

Om het onderhoud aan uw leaseauto in Raalte door ons bij Autobedrijf Van Gurp te laten plegen, is het belangrijk om een afspraak te maken. Dat kunt u bijvoorbeeld telefonisch doen. 0570-521332 is daarvoor het nummer wat gedraaid kan worden. Ook online kan een afspraak worden gemaakt. Gebruik daarvoor het contactformulier op de website. Ook kan een e-mail worden gestuurd. Daarvoor kan het e-mailadres info@autobedrijf-vangurp.nl worden gebruikt.