Grote wasstraat Raalte

Veel mensen zijn trots op hun auto en willen dan ook dat hij er altijd pico bello uitziet. Uw auto aan de straat wassen is wettelijk verboden en kunt u dus beter niet doen. U kunt bij Autobedrijf Van Gurp terecht als u een extra grote wasstraat zoekt in de regio Raalte . Onze wasstraat is niet alleen geschikt voor personenauto’s maar ook voor bestelwagens met een totale hoogte tot 2.90 meter. Ideaal dus als u een bedrijfswagen heeft en u deze goed en grondig wilt laten wassen.

Kies uit verschillende programma’s voor de grote wasstraat in regio Raalte

Als u gebruik maakt van de grote wasstraat in de regio Raalte bij Autobedrijf van Gurp dan kunt u kiezen uit verschillende wasprogramma’s. Zo kunt u de wielen laten wassen of gebruik maken van een extra polish na de wasbeurt. U kunt zelf het gewenste programma kiezen bij de automaat of hiervoor een kaartje kopen bij de receptie. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze wasstraat, war u met de hand uw auto, caravan of camper kunt wassen. Ook hier is voldoende ruimte voor een bestelbus of een kleine vrachtwagen.

Zo rijdt u altijd met een schone auto rond

Niemand wil rond rijden in een vieze auto. Bovendien loopt u het risico dat de lak wordt beschadigd door zand of pekel in de winter. Regelmatig uw auto laten wassen in onze grote wasstraat in Wijhe in de regio Raalte is dan ook zeker aan te raden. Wilt u meer weten, dan kunt u natuurlijk altijd vooraf even contact opnemen. Ons telefoonnummer is 0570 – 52 13 32. U kunt ook een e-mail sturen naar info@autobedrijf-vangurp.nl.