Bus wasstraat Raalte

Het wassen van een (bestel)bus is vaak een heel karwei. Het is wel even wat anders dan dat u uw personenauto een wasbeurt geeft. Dat is vaak nog wel te doen met de tuinslang en een emmertje sop. Maar een bus is toch wel een stukje groter en daar heeft u dan ook vaak wat meer ruimte voor nodig. Uw bus “aan de straat” wassen is meestal geen optie, ook omdat dit lang niet overal nog mag tegenwoordig. Maar u kunt nu terecht bij de bus wasstraat in Raalte. Wij bieden u een optimale mogelijkheid om uw bus te wassen en er weer als nieuw uit te laten zien. Het visitekaartje van uw bedrijf moet er tenslotte piekfijn uitzien als u uw klanten bezoekt.

Maak gebruik van de bus wasstraat Raalte

Wilt u ook een perfect schone bus waarvoor u gebruik kunt maken van een handige bus wasstraat Raalte? Dan bent u van harte welkom bij Autobedrijf Van Gurp. Wij hebben alle faciliteiten beschikbaar waarmee u snel en gemakkelijk uw bus weer keurig schoon krijgt. Blijf niet rondrijden met een bus die onder het zand of onder de pekel zit. Het beschadigt de lak en bovendien ziet het er verre van representatief uit. Dat wilt u vast niet. U wilt goed voor de dag komen bij uw klanten en dat kan prima met een stralend schone bus.

Kom nu met uw bus naar onze wasstraat voor een snelle wasbeurt

Is uw bus weer aan een sopje toe? Kom dan gerust naar onze wasstraat voor bussen in Raalte. U bent van harte welkom met uw bus. Wij staan uiteraard ook voor uw klaar voor alle vormen van onderhoud en reparatie. U bereikt Autobedrijf Van Gurp via telefoonnummer 0570 – 52 13 32. Stelt u uw vraag liever per e-mail, stuur uw bericht dan naar info@autobedrijf-vangurp.nl.