BOVAG onderhoud caravan Raalte

BOVAG onderhoud caravan Raalte is een garantie voor het behoud van de goede kwaliteit van uw caravan. Of u nu veel of weinig gebruikmaakt van de caravan, deze zal altijd te maken krijgen met bijvoorbeeld slijtage. Dit betekent dus ook dat er zo nu en dan wat zaken moeten worden nagekeken om de veiligheid op de weg te garanderen. Dit kan dan ook het best worden gedaan door een bedrijf dat hierin gecertificeerd is. Wij kunnen dit dan voor u op de juiste wijze verzorgen.

Alles goed nalopen

Het is belangrijk dat alle kwetsbare onderdelen van een caravan op de juiste wijze worden nagelopen. Dit zorgt er immers voor dat er minder kans is op onverwachte problemen. Zeker ook omdat met een caravan vaak wat grotere afstanden worden afgelegd is dit van groot belang. Dit zorgt immers voor meer rust. Het is immers direct een stuk veiliger wanneer het voertuig net is nagekeken en alles goed in orde is gemaakt. Dit is zeker ook van toepassing wanneer dit door ons wordt gedaan, dankzij het BOVAG-lidmaatschap.

Contact met ons opnemen

Om het onderhoud volgens BOVAG-normen te laten doen kunt u direct een afspraak met ons maken. Dat kan bijvoorbeeld telefonisch worden gedaan. Daarvoor kan naar 0570-521332 worden gebeld. Ook kan worden gekozen voor het sturen van een e-mail naar info@autobedrijf-vangurp.nl. Het is belangrijk om te weten dat wij gevestigd zijn in Wijhe, dit maakt het gemakkelijker om ons vanuit Raalte  te bereiken. U kunt direct met ons in contact komen om alles te verzorgen.