Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe+31 (0)570 - 521332info@autobedrijf-vangurp.nl

XXL wasbox Wijhe

XXL wasbox Wijhe

Op zoek naar een wasbox in Wijhe? Dan zit u bij Autobedrijf Van Gurp aan het juiste adres. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat opgericht is in 1903 en sindsdien heel veel klanten tevreden heeft gesteld met onderhoud, reparatie en carwash. We bieden een aantal mogelijkheden aan om uw voertuigen te wassen en een daarvan is de XXL wasbox.

Wasbox

Wilt u niet al te veel geld uitgeven aan de wasstraat, maar wel met een stralend schone auto de weg weer op? Of vindt u het gewoon lekker om zelf uw auto van top tot teen schoon te boenen? Huur dan een wasbox bij ons en maak uw voertuig met de hand schoon. Zo kunt u gebruik maken van allerlei soorten schoonmaakmiddelen om uw auto weer mooi schoon te krijgen. Onze mogelijkheden zijn als volgt: schuim, hoge druk, afspoelen, shampoo borstelen en naspoelen met osmosewater. Door uw auto na te spoelen met osmose water krijgt u geen strepen op uw auto. De nieuwe XXL wasboxen kunnen gebruikt worden voor bussen en vrachtwagens. Met de XXL wasbox heeft u een hoop mogelijkheden om uw voertuig weer helemaal stralend te krijgen.

Neem contact op

Als u meer informatie wilt weten over ons en onze diensten en producten, gelieve dan contact met ons op te nemen. Tijdens openingstijden kunt ons bereiken op 06-53949303 of een email sturen naar info@autobedrijf-vangurp.nl. Buiten openingstijden zijn we bereikbaar op het volgende nummer: 0570 – 521332. Ons bedrijf is gevestigd aan de Enkweg 56 in Wijhe.

MENU