Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe+31 (0)570 - 521332info@autobedrijf-vangurp.nl

Wasstraat Carwash Wijhe

Wasstraat Carwash Wijhe

Wilt u een zeer complete wasstraat / carwash in Wijhe bezoeken? Dan kunt u langskomen bij Autobedrijf Van Gurp. Bij onze locatie treft u namelijk een zeer complete wasstraat / carwash aan in Wijhe, aan de Enkweg 56. Hier kunt u niet alleen de personenauto wassen, maar ook een bus, een caravan, een vrachtwagen of een camper bijvoorbeeld. Wij hebben ervoor gezorgd dat onze wasstraat / carwash in Wijhe geschikt is voor iedere soort voertuig. Zo hebben wij een wasbox, een wasstraat met rollover wasmachine en een buitenwasplaats. Voor de wasstraat heeft u een kaartje nodig, welke u bij ons aan de balie kunt verkrijgen.

Een bezoek aan onze wasstraat / carwash in Wijhe

U kunt zelf bepalen welke optie u gebruikt bij onze wasstraat / carwash in Wijhe. U kunt uw voertuig zelf wassen, bijvoorbeeld in een wasbox, maar u kunt ook kiezen voor een compleet programma in onze wasstraat. U kunt altijd rekenen op een streeploos resultaat. Uw voertuig ziet er gegarandeerd weer als nieuw uit wanneer u een bezoek heeft gebracht aan onze veelzijdige wasstraat / carwash in Wijhe. Ideaal voor wanneer u nog even snel de auto schoon wilt maken voordat u naar een zakelijke afspraak gaat, bijvoorbeeld.

U bent welkom

U kunt altijd aan komen rijden bij onze wasstraat / carwash in Wijhe. Het is niet nodig om hiervoor een afspraak te maken. U kunt natuurlijk wel altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft of u wanneer u advies wilt. Bel dan naar 0570 – 52 13 32 of stuur een mail naar
info@autobedrijf-vangurp.nl. Wij zijn u graag van dienst.

MENU