Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe+31 (0)570 - 521332info@autobedrijf-vangurp.nl

Onderhoud leaseauto Wijhe

Het doen van onderhoud leaseauto Wijhe is om meerdere redenen belangrijk. In de eerste plaats is het natuurlijk zo dat een auto die goed onderhouden is een stuk veiliger is om in te rijden. Daarnaast is deze ook gewoon iets zuiniger. Dit scheelt dus in de kosten. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om te weten dat de auto in goede staat teruggaat naar de leasemaatschappij. Deze kijkt daar immers altijd naar wanneer de auto aan het einde van het contract weer wordt ingenomen.

Alles nakijken

Een leaseauto is eigenlijk natuurlijk niet anders dan een auto die in eigen beheer is. Zeker niet waar het gaat om de manier waarop ermee omgesprongen moet worden. Dat betekent bijvoorbeeld dat het belangrijk is om alle zaken die kunnen slijten met enige regelmaat na te laten kijken. Ook is het slim om zo nu en dan naar andere punten, die misschien niet direct van belang zijn voor de veiligheid, maar wel voor de rijkwaliteit, te laten kijken. Dit maakt het ook nog eens een stuk fijner om erin te rijden.

Direct een afspraak

Wilt u het onderhoud aan uw leaseauto door ons laten plegen? Bel ons dan op 0570-521332. U kunt dan direct een afspraak laten inplannen. Ook kunt u via het contactformulier op de website of door te e-mailen met ons in contact komen. Het mailadres is info@autobedrijf-vangurp.nl. U kunt al deze mogelijkheden ook gebruiken om eventuele vragen die u heeft over het onderhoud aan ons te stellen. Zo weet u in ieder geval alles zeker. Dit geeft een veilig en ontspannen gevoel.

MENU