Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe+31 (0)570 - 521332info@autobedrijf-vangurp.nl

Caravan onderhoud Raalte

Caravan onderhoud Raalte

Er op uit met de caravan is voor veel mensen de ultieme manier van vakantie beleven. Maar de caravan moet dan natuurlijk wel in goede conditie zijn. Het komt nog te vaak voor dat er ongelukken gebeuren of dat de politie een auto met caravan van de weg haalt omdat de caravan in slechte staat van onderhoud verkeert. Dit kan u een flinke boete opleveren. En als u een aanrijding krijgt dan is het leed natuurlijk helemaal niet te overzien. Daarom is caravan onderhoud Raalte zo belangrijk.

Laat tijdig caravan onderhoud Raalte uitvoeren

Zeker als u met de caravan op vakantie gaat naar het buitenland is het belangrijk dat de caravan in goede staat van onderhoud verkeert. U kunt het onderhoud van uw caravan met een gerust hart overlaten aan Autobedrijf Van Gurp. Zodra u de caravan uit de winterstalling haalt is het verstandig om hiervoor een afspraak te maken. Zo voorkomt u dat er onderweg of op uw vakantieadres in Frankrijk of Oostenrijk problemen ontstaan. Als u uw caravan een goede onderhoudsbeurt laat geven voordat u op pad gaat dan weet u dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Maak nu een afspraak voor het onderhoud van uw caravan

Wij adviseren u om ruim voordat u met vakantie gaat een afspraak te houden voor het onderhoud van uw caravan. Zo weet u zeker dat u zonder zorgen naar uw vakantiebestemming kunt vertrekken. U kunt direct een afspraak maken via ons telefoonnummer 0570 – 52 13 32. Autobedrijf Van Gurp is ook via e-mail bereikbaar. Stuur uw bericht naar info@autobedrijfvangurp.nl.

MENU