Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe+31 (0)570 - 521332info@autobedrijf-vangurp.nl

Camperverhuur Wijhe

Camperverhuur Wijhe

Een camperverhuur in Wijhe kan u het antwoord bieden wanneer u op vakantie wilt met een camper, maar deze zelf niet tot uw beschikking heeft. Een vakantie met de camper is natuurlijk ideaal. U heeft alle vrijheid om van bestemming naar bestemming te rijden, van camping naar camping. Voor velen is dit het gevoel van pure vrijheid, van het niets moeten en alles mogen. Wie wil daar nu niet van genieten? Veel mensen willen wel met een camper op tocht, maar hebben zelf geen camper in bezit. Dan biedt een camperverhuur in Wijhe de oplossing. Zoekt u een camperverhuur in Wijhe waar u terecht kunt voor een mooie en ruime camper naar wens? Dan bent u welkom bij Autobedrijf Van Gurp.

Een camper van onze camperverhuur in Wijhe

Als u op vakantie wilt met een mooie camper, dan bent u altijd welkom bij onze camperverhuur in Wijhe. Samen met u kunnen wij de mogelijkheden bekijken en vinden wij een camper die perfect bij u en het eventuele reisgezelschap past. U kunt bij onze camperverhuur in Wijhe terecht voor zowel huur voor korte duur als voor een langere huurtermijn. U betaalt een scherpe prijs en kunt onbezorgd gaan genieten van een heerlijke vakantie met de vrijheid van een luxe camper.

Neem contact op

Komt u gerust eens kennis maken met onze camperverhuur in Wijhe. U bent welkom aan de Enkweg 56. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? Dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. Stuur een mail naar info@autobedrijf-vangurp.nl, vul het online contactformulier in of bel naar 0570 – 52 13 32.

MENU