Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe+31 (0)570 - 521332info@autobedrijf-vangurp.nl

Camperverhuur Olst

Camperverhuur Olst is een goede manier om gemakkelijk een camper te pakken te krijgen waarmee bijvoorbeeld een leuke vakantie gevierd kan worden. Kamperen is immers altijd een favoriete vakantievorm. Al kan daarbij enige luxe, zoals in een camper het geval is, natuurlijk geen kwaad. Dit is dan ook een goede reden om bij ons aan te kloppen. Wij kunnen u helpen aan het juiste voertuig om een leuke reis mee te kunnen maken. Daar zitten natuurlijk flink wat voordelen aan. Dit is een goede reden om hiervoor te kiezen.

Alles verzorgd

Het is belangrijk dat alle zaken goed verzorgd zijn wanneer een camper gehuurd wordt. Denk bijvoorbeeld aan de veiligheid van het voertuig. Deze moet natuurlijk goed onderhouden en gekeurd zijn. Wanneer de camper van ons wordt gehuurd, dan weet u zeker dat deze goed nagekeken is. Dat is immers het voordeel van werken met een autobedrijf. Bovendien is de camper van zichzelf ook al van hoge kwaliteit. Dit maakt het een goede reden om juist voor deze optie te kiezen.

Direct in contact

Wie een camper voor enkele weken wil gebruiken kan direct met ons contact opnemen. Dat kan bijvoorbeeld gedaan worden door naar info@autobedrijf-vangurp.nl te mailen. Dit maakt het bijvoorbeeld ook gemakkelijk om de vragen die u eventueel nog heeft te stellen. Ook kunt u ons bellen. Dat doet u door 0570-521332 te bellen. U kunt ons ook bezoeken om even naar de camper te kijken. Dat kan worden gedaan door naar ons pand in Wijhe te komen, waar wij u graag ontvangen.

MENU