Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe+31 (0)570 - 521332info@autobedrijf-vangurp.nl

Camper onderhoud Broekland

Goed camper onderhoud Broekland moet worden gedaan door een bedrijf dat hier ervaren in is. Wij kunnen u daarom altijd helpen met het verzorgen van het onderhoud. Voor een camper gelden enkele andere aandachtspunten dan voor een auto. Dus wanneer er specialisten mee aan het werk gaan, dan kan dat zekerheid geven dat de camper later weer veilig de weg op kan. Het is immers vaak zo dat er langere afstanden mee gereden moet worden. Dat dit veilig gebeurt is dan zeer belangrijk.

Alles nazien

Het is belangrijk om alles goed na te zien. Dit zorgt ervoor dat er geen problemen onderweg hoeven te ontstaan. Laat daarom onze ervaren monteurs niet alleen naar zaken kijken zoals de plekken waar veel slijtage kan ontstaan, maar ook bekijken of er preventief enkele reparaties of vervangingswerkzaamheden nodig zijn. Dit geeft als bestuurder natuurlijk een veilig gevoel. Om die reden is het slim om hier direct werk van te maken door ons hiervoor in te schakelen. Wij zorgen dan dat alle punten worden nagelopen en geoptimaliseerd.

Contact opnemen

Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. U kunt dan een afspraak maken. Ook kunt u vragen stellen die u heeft over het doen van onderhoud. Het is mogelijk om ons te bezoeken in ons pand in Wijhe. Ook kunt u bellen naar 0570-521332. Of u stuurt een e-mail naar info@autobedrijf-vangurp.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen. Ook daar kunt u alle vragen in kwijt die u misschien heeft. Zo kan snel actie worden ondernomen om alle zaken te verzorgen.

MENU