Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe+31 (0)570 - 521332info@autobedrijf-vangurp.nl

BOVAG onderhoud caravan Olst

Het doen van BOVAG onderhoud caravan Olst kan natuurlijk alleen maar door een bedrijf met BOVAG-lidmaatschap. Wanneer u de zekerheid wilt hebben van deze kwaliteit, dan kan het een goed idee zijn om contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan direct zorgen dat uw caravan wordt ingepland en zo kunnen wij dan het onderhoud voor u verzorgen. Op die manier kunt u snel de zekerheid hebben dat het voertuig klaar is voor de reis. Dit is belangrijk omdat een goed onderhouden caravan een stuk veiliger is op de weg.

Alles nakijken

Om van goed onderhoud te spreken is het belangrijk dat alle zaken goed worden nagekeken. Het gaat dan niet alleen om de belangrijkste punten waarop bijvoorbeeld slijtage kan voorkomen bij een caravan, maar ook een aantal extra aandachtspunten. Wij willen dit graag voor u verzorgen. Bovendien kunnen wij adviezen geven over de manier waarop een caravan ook tijdens het gebruik in de best mogelijke conditie blijft. Dit is een goede manier om zekerheid te hebben als een lange reis ondernomen gaat worden.

In contact komen

Wilt u gebruikmaken van de diensten op het gebied van onderhoud? Dan kunt u ons bezoeken in ons pand in Wijhe. Ook kunt u eerst bellen om direct een afspraak te maken. Dat doet u door het nummer 0570-521332 te bellen. Ook kan een e-mail naar info@autobedrijf-vangurp.nl of het invullen van het contactformulier een goede optie zijn. Mogelijk heeft u immers vragen over het doen van onderhoud. U kunt die dan direct gemakkelijk aan ons stellen.

MENU