Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe+31 (0)570 - 521332info@autobedrijf-vangurp.nl

Welkom bij Autobedrijf van Gurp

Autobedrijf van Gurp is een vooruitstrevend bedrijf met een rijke historie. Deze gaat zelfs terug tot het jaar 1903. Het autobedrijf zoals het nu is, bestaat sinds 1987 en was voorheen gevestigd op de Boerhaar en sinds 1990 op de Enkweg. In 2017 zijn wij verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Industrieweg in Wijhe.

Wij sponsoren het Jeugdsportfonds

 

Wij zijn een universeel garagebedrijf waar u terecht kunt voor gedegen reparatie en onderhoud aan uw auto, caravan, camper en bedrijfswagen. Ook voor de aanschaf van een nieuwe auto of een betrouwbare occasion bent u bij ons aan het juiste adres.

Het bedrijfspand is compleet nieuw gebouwd in 2017. Een mooi en modern gebouw dat voldoet aan de nieuwste eisen: een showroom met ontvangstruimte en receptie, diverse kantoren, magazijn, werkplaats en een wasstraat met rollover en wasboxen. Zelfs een bandenhotel is gerealiseerd. Ook is er een verkoopplein voor gebruikte auto’s en een groot buitenterrein.

Alle apparatuur waar wij mee werken is up to date. Handgereedschap, testapparatuur, banden service-apparatuur en hefbruggen voldoen aan de nieuwste eisen. De monteurs hebben ieder een goed geoutilleerde gereedschapskar, zodat zij snel en efficiënt kunnen werken. Op onze diagnose apparatuur hebben wij service en onderhoudscontracten opdat deze up-to-date zijn en de monteurs storingen makkelijker kunnen vinden. Wij werken met diagnose apparatuur van TEXA, BOSCH, VCDS en uiteraard GMTO.

vangurp-sallandtoursvangurp-bearlockvangurp-onlinebanden

 

Ons specialisme

Airco service
Ook voor airco service bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen het aircosysteem van uw auto onderhouden en servicen.
Auto en bestelbus verhuur
Heeft u een personenauto nodig of moet u binnenkort verhuizen, dan hebben wij hiervoor diverse auto’s beschikbaar in de verhuur.
Caravan afdeling
Ook voor onderhoud aan uw caravan of camper bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn lid van de BOVAG afdeling mobiele recreatie. Wij onderhouden en keuren dus volgens de BOVAG norm.
Lease ondehoud
Uw lease auto kunt u bij ons laten onderhouden. CarXpert van Gurp is aangesloten bij het ROB-Net, wat staat voor Reparatie Onderhoud en Banden. Dit houdt in dat wij onderhoud aan uw lease auto mogen uitvoeren.
Tankstation
Het tankstation kunt u vinden bij ons voor de zaak aan de Industrieweg 1C te Wijhe. Het is een onbemand tankstation van TinQ. U kunt hier 24 uur per dag en 7 dagen in de week brandstof tanken. Wij leveren diesel en benzine (euro 95) tegen zeer scherpe prijzen.
Wasstraat Carwash
U hebt bij ons de mogelijkheid om uw auto, bus, caravan, camper of vrachtwagen bij ons te wassen.
Wij hebben hiervoor een buitenwasplaats met 3 wasboxen en een wasstraat voorzien van een zogenaamde rollover wasmachine.
Werkplaats
Bij ons in de werkplaats kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto, camper,caravan of bestelauto uitvoeren.  Wij hebben de beschikking over de modernste apparatuur.
Camperverhuur
Bij Autobedrijf Van Gurp bent u aan het juiste adres om een camper te huren. Wij hebben voor u een LMC 6500i 4 persoonscamper te huur met een Mercedes Benz onderstel. Deze camper is van alle gemakken voorzien zodat u met veel comfort op vakantie kunt gaan. De camper is voorzien van 2 vaste slaapplaatsen boven de XXL garage en 2 slaapplaatsen in het klapbed voorin.
Voor uitgebreide omschrijving,Klik hier

Klanten vertellen

Ons bedrijf in beeld

Wij werken o.a. met:

MENU